Petreceri

Referinte

 • Petrecerile fetelor mele vor rămâne mereu în amintirea tuturor. Super atmosfera, animatorii foarte activi, dans și bună dispoziție. Profesionalism, idei noi, pe placul copiilor și al părinților. După fiecare petrecere și copiii și părinții ne spun: „Oau! Super petrecere!". Știu că mă pot baza pe ei și îi recomand cu toată încrederea și din tot sufletul.

  Ina Brădescu

 • Mulțumim din tot sufletul pentru efortul depus! A fost o super petrecere ca de fiecare dată!

  Violeta Diaconu

Pachete de petreceri

Mayateka este un spațiu vesel și plin de energie destinat să antreneze tinerii în activități de socializare, dans, muzică, jocuri, teatru. Misiunea noastră este de a oferi experiența unui eveniment extraordinar, astfel încât toată lumea să se simtă implicată, iar vestea unei super-petreceri să circule liberă, din ureche în ureche.

Am conceput oferta de petrecere cu gândul de a asigura momente memorabile pentru părinți și pentru cei tineri. Fiecare aspect este luat în calcul, începând cu festivitățile de protocol, activitățile de interacționare, momentele de dans, cântec și momentele care pun în valoare sărbătoritul sau sărbătorita.

Vă oferim următoarele concepte de petreceri:

image

DISCO PARTY

Rezervarea clubului Mayateka (scenă, sunet, lumini) – 3 ore de maximă distracție și covor roșu la intrare

 • 2 animatori specialializați în jocuri și concursuri pentru copii
 • 1 DJ – DJ KING – maestru la butoane, muzică și Karaoke
 • 2 persoane care se ocupă de partea administrativă a petrecerii
 • 20 invitații
 • Balon Jumbo – un balon mare plin de confetti și bomboane
 • Accesorii – peruci, ochelari, steag, bandane, banner, balon exploder
 • Confetti, artificii, lumânări (la momentul tortului)
 • Invitație pentru sărbătorit (2 locuri) la spectacolele ImproZurli

Cost: 1000 Ron (L-V)/ 1300 Ron (S-D)

image

DRUMS PARTY

Petrecerea durează 3 ore, la fel ca și DISCO PARTY.  Suplimentar față de DISCO PARTY este intervalul de 35-45 min de mega-veselie muzicală, de regulă imediat după ce au mâncat. Organizăm Drums Party, o petrecere muzicală cu variate instrumente și accent pe tobe. Fiecare invitat, copil și adult, primește un instrument și cântă la unison pentru a crea o energie fenomenală, tipică unei trupe de mare concert.

Cost: 1300 Ron (L-V)/ 1500 Ron (S-D) 
image

MAYATEKA SUPERSTAR

Trei ore de maximă distracție la discotecă, alături de animatori profesioniști specializați în jocuri, dansuri, concursuri, provocări, karaoke + CD cu fotografii de la petrecere montate într-un super videoclip.  P.S.: Dacă petrecerea este programată pentru luni, marți, miercuri sau joi, pizza pentru copii e cadou din partea casei.

Cost: 1600 Lei, redus la 1350 Ron (L-D)

Pentru rezervare se percepe suma de 300 Lei avans, aceasta garantează înscriere în Tragerea la Sorți (16 Februarie) pentru câștigarea unei excursii de trei persoane, un weekend la Disneyland, Paris de Mărțișor 2015.
image

ImproPARTY

Este o petrecere care cuprinde activitățile descrise în DISCO PARTY, alături de un spectacol de improvizație teatrală și Stand-Up Comedy. Spectacolul de teatru interactiv este destinat să anime o petrecere. Invitații îi ajută pe actorii improvizatori cu teme pentru momente, indică titlurile poveștilor, spațiul în care actorii improvizează, au reacții, pot să aplaude dacă le-a plăcut sau chiar să huiduie dacă se plictisesc. Dansează, stau într-un picior, fac tot ce le trece prin minte, se distrează, iar distracția este de maximă importanță.

Cost: 1600 Ron (L-V)/ 1800 Ron (S-D)
image

MAGIC PARTY

Suplimentar față de DISCO PARTY, conceptul nostru oferă un număr de magie. Magicianul aduce cu el multă energie pozitivă, numere hazlii de iluzionism, iepurași sau porumbei, globuri care plutesc, mese care levitează: într-un cuvânt, un spectacol care va cuceri imaginația copiilor. Petrecerea durează 3 ore, la fel ca și pachetul de bază. Suplimentar față de pachetul de bază este intervalul de 35-45 min în care copiii urmăresc spectacolul de magie, de regulă imediat după ce au mâncat.

Cost: 1800 ron (L-V)/ 2000 ron(S-D)

Intervale orare:
 • 10.00 – 13.00
 • 14.00 – 17.00
 • 18.00 – 21.00

 

image

Precizări

Pachetele sunt valabile pentru petreceri cu maxim 20 copii. Pentru fiecare copil în plus se percepe o taxă de 20 ron/persoană. Trebuie să luați de la noi apa plată, minerală, răcoritoarele la sticlă, cafeaua/ceaiul, la prețul barului.
Mâncarea și tortul le aduceți dumneavoastră. Puteți opta pentru catering sau pizza. Catering-ul este asigurat de dumneavoastră sau putem să vă recomandăm partenerii noștri. De regulă comandăm pizza.

Pentru o rezervare trebuie să vă asigurați din timp că sală Mayateka este liberă în ziua și la ora pe care o doriți.

Sunați la 0720.222.020 și obtineți mai multe detalii.

Rezervarea fermă înseamnă semnarea unui contract și achitarea unui avans de 300 lei.

Share