Petreceri

Referinte

  • Petrecerile fetelor mele vor rămâne mereu în amintirea tuturor. Super atmosfera, animatorii foarte activi, dans și bună dispoziție. Profesionalism, idei noi, pe placul copiilor și al părinților. După fiecare petrecere și copiii și părinții ne spun: „Oau! Super petrecere!". Știu că mă pot baza pe ei și îi recomand cu toată încrederea și din tot sufletul.

    Ina Brădescu

  • Mulțumim din tot sufletul pentru efortul depus! A fost o super petrecere ca de fiecare dată!

    Violeta Diaconu

Aniversări

Am organizat câteva zeci bune de petreceri aniversare și sărbători onomastice pentru copii mici și mari, iar de cele mai multe ori, aceștia revin și îi privim cum cresc de la an la an. Alături de ei, cresc și prietenii lor, iar părinții ajung să îi concureze la pozne și idei de petreceri. Observăm o schimbare de roluri, părinți care „dau în mintea copiilor” și copii perfect actualizați cu tendințele din societatea modernă. Noua paradigmă a raporturilor dintre părinți și copii este oportună pentru organizarea unei petreceri. Ideile vin din toate direcțiile și eforturile misiunii noastre sunt orientate către îndeplinirea dorințelor întregului complet de petrecere.    

Pentru a viziona o selecție generoasă de aniversări serbate la Mayateka, rugăm să accesați secțiunea „Galerie Foto” sau să ne vizitați albumele de pe Facebook (Mayateka). Puteți accesa și câteva filmări, sunt disponibile la aceleași adrese.

Oferta noastră pentru organizarea unei petreceri urmărește, în linii mari, descrierile din secțiunea „Petreceri/ Pachete de petreceri”, dar ne puteți contacta pentru personalizarea unui eveniment. Ne găsiți acasă la Mayateka. Aici ne simțim bine și sunteți invitații noștri la unul dintre evenimentele pe care le organizăm pentru a vă convinge de intensitatea energiei unei petreceri de copii.

Share