Despre noi

LICENȚA DE PETRECERE, CE ESTE ȘI CUM SE OBȚINE

Mayateka este o discotecă pentru pre-adolescenții la fel de cool ca și părinții lor.

Tinerii se împrietenesc destul de lejer, încă de mici. Pentru băieți e dificil uneori să vorbească cu fetele, dar sentimentul nu-i copleșește de la bun început, în perioada copilăriei socializarea cu fetele vine de la sine. Dacă un adolescent ar citi acest text, probabil ne-ar da dreptate. Adevărul este că societatea adulților pare similară, pe cât de hazliu nu sună asta. Timiditate, mișcări stângace de dans, costume prea caraghioase să fie amuzante, muzică neinspirată.

Tinerilor le place să organizeze petreceri. Tuturor ne place să organizăm petreceri, asta-i clar. Ce poate fi mai distractiv decât organizarea unei petreceri? Două lucruri: participarea la o petrecere bine organizată și nota de plată. În mod special în această ordine. O petrecere reușită începe cu implicarea părinților și angajarea în organizare a unui consilier specializat, sărbătoritul sau sărbătorita. Tinerii știu cu exactitate ce le place, pe cine vor să invite, ce muzică să asculte, cu cine vor să se împrietenească.


Pentru cei tineri, o petrecere este momentul afirmării, oportunitatea de a aduce împreună colegi de la școală, amici de-acasă, colegi de pe Facebook, noi prieteni. O petrecere poate fi șansa unui băiat să interacționeze chiar și cu fete, iar pentru o fată poate fi ocazia să refuze acei băieți nedistractivi. Râdem, glumim, dar petrecerile organizate de tineri pentru tineri sunt de o mie de ori mai cool cu implicarea părinților.

Sună, poate, contra-intuitiv, dar funcționează. Totuși, haideți să înțelegem exact ce înseamnă implicarea părinților într-o petrecere de tineri. În primul rând, părinții pot menține echilibrul social, pot ajuta cu chestiunile administrative, pot crea relații cu alți părinți, astfel pot ajuta dezvoltării relațiilor între cei tineri. În același timp, supra-implicarea părinților poate afecta libertatea de exprimare a sărbătoritului sau sărbătoritei.

Soluția Mayateka presupune o rețetă de petrecere dezvoltată alături de tineri și gândită pentru tineri. Din experiența noastră, copiii se distrează mai bine decât adulții și poți considera aceasta o invitație oficială să vii la una dintre petrecerile noastre. Avem scenă, lumini, fum, reflectoare, boxe, microfoane, muzică, oglinzi, jocuri și concursuri, animatori, personal de servire, activități de divertisment, dansuri, Karaoke, costume și tot felul de surprize. Avem și chef de distracție, este important.

Mayateka este o discotecă pentru tinerii și părinții implicați în organizarea unei petreceri. Organizăm petreceri pentru toate bugetele, oferim exclusivitate. În mod normal, o petrecere durează 3 ore, dar timpul este relativ când vine vorba de distracție. Punem în scenă activități antrenante din lumea magică a divertismentului pentru copii și pre-adolescenți, oferim găzduire și administrare a petrecerilor, invitații personalizate, decorațiuni, logistică pentru jocuri și concursuri, idei de petreceri tematice.

Mayateka este un spațiu pentru prieteni și familie, în care toate grijile rămân la ușă. Aduceți cu voi doar cheful de distracție. De restul ne ocupăm noi! O petrecere la Mayateka este echivalentul obținerii așa-numitei „Licențe de petrecere”, iar pentru un adolescent poate fi primul pas către popularitate. Singurul examen pe care trebuie să-l treceți este organizarea ireproșabilă a unei petreceri, iar echipa administrativă Mayateka vă poate oferi o mână de ajutor.

ECHIPA DE PETRECERE MAYATEKA
Creativă și amuzantă, eficientă și practică în același timp, echipa Mayateka este specializată în organizarea de petreceri pentru pre-adolescenți (8–16 ani). Echipa este formată din animatori profesioniști, specializați , actori antrenați de coregrafi și regizori din trupa lui Dan Puric, dinamici și implicați, care știu rețeta petrecerii perfecte pentru această vârstă.

Lucrăm alături de profesori de teatru modern pentru copii, coregrafi de dansuri și street-dance, gazde de petreceri, DJ, fete frumoase, purtăm costume hazlii, planificăm și susținem evenimente de școală și petreceri organizate la detaliu.

Gazdele Mayateka sunt animatori cu experiență. Cătălin, Lavinia, Mălina, Marius vă ascultă, se implică, au magie în mişcare şi privire şi se vor face vinovaţi de cea mai tare petrecere. Avem un DJ simpatic, DJ Robert stăpânește pupitrul cu mixer, microfoane, mii de cântece cool și programează Karaoke. Mihai este cel care ştie tot, face tot, are grijă de tot, este o gazdă prietenoasă care se va asigura să nu le lipsească nimic celor mici, iar celor mari să le fie bine venită vizita. Vlad este fotograful nostru care face cele mai trăznite fotografii și cele mai autentice videoclipuri. Nico bate tare tobele în Drums Party. Loony, ori Cristi sunt cei mai simpatici și plini de energie magicieni. Improshow pun în scenă un spectacol de teatru de improvizație pentru toată lumea. De fapt, nouă ne place să spunem Stand-up Comedy, este termenul științific.

Vă așteptăm, părinți și tineri, la Mayateka pentru o discuție de organizare a unei petreceri.

NERVA TRAIAN #27-33, Sector 3
În incinta Nerva Center.
LIDIA FEHER
0720.222.020
lidia@mayateka.ro