Evenimente si noutati

Referinte

  • Petrecerile fetelor mele vor rămâne mereu în amintirea tuturor. Super atmosfera, animatorii foarte activi, dans și bună dispoziție. Profesionalism, idei noi, pe placul copiilor și al părinților. După fiecare petrecere și copiii și părinții ne spun: „Oau! Super petrecere!". Știu că mă pot baza pe ei și îi recomand cu toată încrederea și din tot sufletul.

    Ina Brădescu

  • Mulțumim din tot sufletul pentru efortul depus! A fost o super petrecere ca de fiecare dată!

    Violeta Diaconu

Karaoke cu Nadir

Duminică, 25 ianuarie, NADIR cântă cu noi în Mayateka de la 19-20.00! Poți să pleci acasă cu un autograf al celui mai în vogă artist al momentului și cu LICENȚA DE PETRECERE! Vino să asculți live "Prietena ta", să dansezi și să faci karaoke cu Nadir pe Str. Nerva Traian, nr. 27-33 (lângă metrou Timpuri Noi).

Hai la Mayateka să-ți iei LICENȚA DE PETRECERE! Avem scenă, lumini, fum, reflectoare, boxe, microfoane, muzică, oglinzi, jocuri și concursuri, animatori, personal de servire, activități de divertisment, dansuri, Karaoke, costume și tot felul de surprize. Evenimentele noastre se bazează pe rețete gândite și dezvoltate alături de tineri, iar aceasta este o invitație oficială la unul dintre evenimentele noastre. Te așteptăm duminică!

Duminica 25 ianuarie, ora 19.00-20.00
Pret bilet: 40 lei
Sesiune autografe inclusa in pret

Rezervari: contact@mayateka.ro, lidia@mayateka.ro
Lidia 0720.222.020, Geanina 0726.995.466

Share